Om mig

Fluefiskeri er en meget stor del af mit liv og har været det, siden jeg som ganske lille, startede med at fiske. I dag er fluefiskeriet ikke kun en hobby, men en livsstil, som jeg slet ikke kan undvære. Jeg er en af de få i Danmark der er certificeret instruktør i enhånds fluekast (CI) og tohånds fluekast (THCI) i den internationale organisation, Flyfishers International, som jeg er meget stolt af at være en del af.

Jeg er ambassadør for det danske grejfirma Zpey der har et bredt sortiment af både fluestænger, flueliner og spinnestænger. Derudover er jeg ambassadør for Geoff Anderson, der producerer miljøvenlig beklædning til lystfiskeren.

Jeg spenderer en masse tid langs de danske åer, specielt Varde og Skjern å, hvor jeg fisker efter blandt andet laks og havørred. Jeg har en særlig kærlighed for visuelt fiskeri, hvorfor jeg ynder at fiske tørflue efter blandt andet bækørreder og stallinger i de mindre åer i sommermånederne. I vinterhalvåret nyder jeg at bruge tiden på de danske kyster efter havørred, eller i søerne efter gedder. Foruden mit fiskeri i Danmark rejser jeg gerne for at fiske diverse arter samt opleve anden kultur og natur.

Fluefiskeriet indeholder mange facetter som man kan fordybe sig i, og det er bare én af årsagerne til, at jeg finder fluefiskeriet så fantastisk – der er altid noget, man kan dygtiggøre og fordybe sig i.

Jeg tilbyder kastekurser i en- og tohånds fluekast for individuelle såvel som grupper både privat og for foreninger. Det er en stor fornøjelse at møde andre mennesker med samme passion som jeg selv, samt få muligheden for at dele ud af min viden og erfaringer til andre lystfiskere.

Jeg sætter en meget stor ære i at levere en god service, samt et roligt og behageligt læringsmiljø for undervisning. Derudover er det vigtigt for mig, at du som kunde ved, at jeg gør mig meget umage med at tilpasse undervisningen til netop den måde, du lærer bedst på – derfor er jeg også af den overbevisning, at ALLE kan lære at kaste med flue – undervisningen skal blot tilpasses til netop dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.