FLUEKASTEKURSER

For at få en succesfuld start med dit fluefiskeri er det en rigtig god idé at investerer i et fluekastekursus. På den måde kan du undgå at tillægge dig dårlige vaner, da du vil lære teknikken rigtigt fra start. Du vil opleve hurtigere og langt mere succes ved fiskevandet med langt mindre frustrationer. Et kursus i fluekast kan til en hver tid betale sig, da din teknik som fluekaster er langt vigtigere for din succes, end dyrt grej. Jo dygtigere du bliver som fluekaster, jo lettere bliver det også for dig at fiske effektivt på fiskepladserne – og det vil i sidste ende resulterer i flere fangster. Er du helt ny ud i fluefiskeriet og endnu ikke selv har grej, kan det lånes ganske af mig under kastekurset – på denne måde kan fluefiskeriet prøves af, før du selv går ud og investerer i nyt grej. Husk dog at gøre opmærksom på dette ved tilmelding. 
Mine kastekurser bliver til enhver tid tilpasset til netop dig, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Derfor er jeg også af den overbevisning, at ALLE kan lære at kaste med flue – det er bare at springe ud i det.

ENHÅNDS FLUEKASTEKURSUS

Er du helt ny med fluestangen og ønsker at lære det grundlæggende fluekast? Måske har du aldrig haft en fluestang i hånden før? Eller har du i forvejen erfaring, men ønsker at finpudse dine fluekast? Så er dette lige noget for dig.

Et kursus for begynderen eller finpudsning for den let øvede fluekaster kunne bestå af følgende:

– Udstyr – at vælge og justere efter dit fiskeri.

– En gennemgang af de grundlæggende fluekast og teorien bag dem.

– Introduktion til de mest almindelige kastefejl og hvordan du identificerer og retter dem, så du fremadrettet vil lave færre fejl i dine fluekast.

– Valg af fluekast til din fiskesituation.

– Introduktion til enkelt-/dobbelttræk.

Ovenstående er blot et eksempel på kursusindhold. Efter samtale med dig, vil jeg tilrettelægge et enhånds kastekursus der matcher dine kompetencer, ønsker og behov, så du uanset niveau får et kastekursus der passer til netop dig.

TOHÅNDS FLUEKASTEKURSUS

Speykast med tohåndsstangen kan give dig mange muligheder ved fiskevandet. Med speykast kan du blandt andet ved fiskeri i større elve, få mulighed for at begå dig på begge sider af elven – uanset om du er højre eller venstrehåndet. Det vil give dig langt mere frihed ved fiskevandet.

Et tohånds kastekursus i speykast kan blandt andet indeholde nogle af følgende punkter:

– Teori om de forskellige fluekast og hvornår de kan bruges.

– Lær fluekast såsom, rullekast, underhåndskast, snake roll, double spey og snap T/C.

– Gennemgang af de mest almindelige kastefejl – hvordan du identificerer og undgår dem fremadrettet.

– Valg af fluekast til din fiskesituation.

– Grejsammensætning alt efter hvilket fiskeri du skal praktisere.

Ovenstående er blot et eksempel på kursusindhold. Efter samtale med dig, vil jeg tilrettelægge et tohånds kastekursus der matcher dine kompetencer, ønsker og behov, så du uanset niveau får et kastekursus der passer til netop dig.

GRUPPEKURSUS

Er I en mindre gruppe der ønsker at få et kastekursus sammen er et gruppekursus en rigtig god mulighed.

Kravet for oprettelse af et gruppekursus er, at der kan samles minimum 3 og maks 5 personer.

Et gruppekursus kan enten være i en- eller tohånds fluekast alt efter ønske. Kursets indhold vil til hver en tid blive tilrettelagt efter jeres kompetencer, ønsker og behov.

Lyder dette interessant? Så tag dine venner, familie eller kollegaer under armen og få en god og lærerig dag med undervisning i fluekast.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

I samarbejde med

Kontaktinfo

Mail: info@flyfishingbylaura.com

Tlf.: +45 42761730

CVR: 41265930