Guidning ved Varde å

Varde å, der er beliggende i det sydvestlige Jylland er Danmarks tredjelængste vandløb. Varde å dannes ved sammenløbet af Ansager å og Grindsted å, og løber ud i Ho bugt nord for Esbjerg. Varde å indeholder mange fiskearter såsom laks, havørred bækørred, stalling og gedde.

Jeg selv, har trådt mine fodspor langs Varde å siden jeg var ganske lille. Jeg er født og opvokset i Ansager, hvorfor jeg gennem tiden har tilbragt hundredevis af timer langs både Grindsted- Ansager- og Varde å – derfor er det med sindsro at jeg kan sige, at jeg kender åen rigtig godt.

Ud over at Varde å, ifølge mig, er en af Danmarks smukkeste åer, så er det også en produktiv å, der hvert år leverer mange laks. Varde å-systemet giver, udover fantastisk laksefiskeri, også mulighed for eminent tørfluefiskeri efter bækørred, havørred og stalling i sommermånederne.

Jeg selv, er medlem af Grindsted Sportsfiskerforening, der giver retten til at fiske på cirka 110 km vand. Det meste af å-vandet hører til Varde å-systemet, mens en mindre del hører til Skjern å-systemet. Du kan læse meget mere om Grindsted sportsfiskerforenings fiskevand samt købe dagkort og medlemsskab her:

Lyder ovenstående spændende? Kunne du tænke dig at fiske efter laks, bækørreder, havørreder eller stalling i Varde å-systemet, men mangler en til at hjælpe dig godt igang? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

OBS: Jeg tilbyder guidning på zonerne 2, 3 og 4 i Varde å-systemet.

I samarbejde med

Kontaktinfo

Mail: info@flyfishingbylaura.com

Tlf: +45 42761730

CVR: 41265930